Tokió királya társasjáték

PrintButtonEmailButton
Ki lesz Tokió királya? Játssz őrjöngő gigaszörnyekkel, és pusztíts el mindent, ami az utadba kerül! Dobj a kockákkal, és válaszd ki a megfelelő kombinációt, hogy gyógyulj, támadj, győzelmi pontokat szerezz vagy épp speciális kártyákat vásárolj, amik segítségével akár halhatatlanná is válhatsz! Ez pedig nagyon is jól fog jönni, hidd el - ez a játék nem a békés kertvárosi életről szól! Rajtad áll, mit választasz: mindent egy lapra teszel fel és betörve a város szívébe egyetlen csapással akarsz véget vetni a harcnak, hisz többre úgysem lesz időd, vagy inkább összegyűjtöd a 20 győzelmi pontot? Bármelyik mellett is voksolsz, egy biztos - ahhoz a többi pusztító szörnynek is lesz még egy-két szava...!
Tokio Kiralya   Uj Kiadas
Alapár:9900 Ft
Fogyasztói ár 7700 Ft
Kedvezmény-2200 Ft
Ajánlott életkor
8+
Játékosok száma
2-6
Játékidő
30 perc
Nyelv
Magyar
Megjelenés
2016
2 3n
Tokio Kiralya   Uj Kiadas 1 0x90
Tokio Kiralya Tarsasjatek 2 0x90
Tokio Kiralya Tarsasjatek 3 0x90
Tokio Kiralya Tarsasjatek 4 0x90
Tokio Kiralya Tarsasjatek 1 0x90
Leírás

Egy állati üvöltés a Tokiói-öböl felől, és a város lakói már tudják is, megkezdődött a harc! A föld is beleremeg, amikor a toronyház méretű szörnyek, mindenen átgázolva ugranak egymás torkának. Pikkelyek, vagy páncélozás? Rakéták, vagy nyers erő? A Föld rejtekéből érkező rettenet, vagy egy idegen létforma? Tokiónak csak egy királya lehet… de vajon ki, vagy MI lesz az?

A Golden Geek által 2012-ben legjobb családi és legjobb parti játéknak megválasztott Tokió Királya (King of Tokyo) 2016-ban megújult, és felturbózott grafikájának köszönhetően teljesen új megjelenést kapott. A játék alapvetően a Yahtzee kocka-mechanikát használja, amely a változatos fejlesztés kártyái miatt még a kockacsörgetésnek is képes volt mélységet adni.

0
0
0
s2sdefault

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Szállításiés fizetési lehetőségek

A kiszállítás 12 000 Ft felett ingyenes Magyarországon.