Álomház társasjáték

PrintButtonEmailButton
Építsd meg álmaid otthonát! Hogy hogy is néz az ki? Hatalmas hálószobát szeretnél elegáns baldachinos ággyal vagy inkább tágas nappalit, ahol elfér egy hatalmas zongora is? Az Álomházban alapjaitól tervezheted meg a házad a saját elképeléseid szerint. A tető fajtájától a lakberendezésig minden döntést a te kreatív elképzeléseid vezérelnek. De igyekezz lépést tartani a szomszédaiddal! A játék végén mindenki a környék legszebb házának lakóit irigyeli majd.
Alomhaz
Alapár:9600 Ft
Fogyasztói ár 8900 Ft
Kedvezmény-700 Ft
Ajánlott életkor
7+
Játékosok száma
2-4
Játékidő
20-40 perc
Nyelv
Magyar
Megjelenés
2017
Raktáron
Alomhaz 1 0x90
Alomhaz 2 0x90
Leírás

Rendezd be az álomházad 12 kör alatt! Alsó szint, felső szint, tető, ha ügyesek vagyunk mélygarázs és fára függesztett faház a fesztelen fiatal fajankóknak. Aztán jöhet a tarka tető és egy-két izgalmas berendezési tárgy, mint például a nyilvánvalóan nélkülözhetetlen versenyzongora.

Csapj le a legjobb szobabelsőkre, mert nem csak az fog számítani, hogy ki hozza össze a legtöbb pontot érő hálószobát vagy fürdőszobát, hanem az is, hogy kinek a garázsában parkol időgéppé alakított Delorean és légdeszka, és kinek van kristálykoponya a nappalijában. Vagy az, hogy épp kinek a konyhájában pihen majd a fekete macska.

0
0
0
s2sdefault

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Szállításiés fizetési lehetőségek

A kiszállítás 12 000 Ft felett ingyenes Magyarországon.